Hlavní obsah

Nebyli jsme horší, lituje Klucký. Jablonec se dvěma útočníky prohrál

Brno

Fotbalisté Jablonce venku v lize šestkrát za sebou nevyhráli a pětkrát po sobě neskórovali. Nevalnou bilanci stvrdila jejich porážka 0:2 v Brně, šancí si přitom vytvořil dost. „Je to takové dvousečné. Doteď jsme nedostávali branky, tady jsme hráli na dva útočníky a prohráli o dva góly,“ přemítá trenér Zdeněk Klucký.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Trenér Jablonce Zdeněk Klucký během utkání v Brně.

Článek
Fotogalerie

Jablonec vyhrál čtyři z posledních pěti vzájemných zápasů, tentokrát však v Brně neuspěl.

„Nebyli jsme ale horším mužstvem. Hrál se zajímavý fotbal na obě strany, vyrovnané utkání. Domácím se podařilo vstřelit pro nás nešťastnou branku, lobem přes záda, což se jim asi jen tak znova nepovede," lituje trenér Zdeněk Klucký.

„Nějaké šance jsme si i dál vytvořili, ale neproměnili je. Potom jsme dobývali domácí branku a z protiútoku inkasovali na 2:0," dodává kouč Jablonce.

Jeho protějšek si naopak oddechl. „Vyhráli jsme a máme tři body. Za vítězstvím jsme šli a konečně tak mohli potěšit naše fanoušky. Naše útočná hra měla efekt, ale výhra se nerodila lehce," hodnotí Svatopluk Habanec.

„Se štěstím jsme dali první branku. Soupeř měl také příležitosti, byl hodně na míči a my jsme na to museli reagovat. Vyhráli jsme a já doufám, že nás tři body posunou do určitého klidu," dodává kouč Zbrojovky.

Reklama

Související témata: