Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sparta vykolejila Plzeň, Golgol třikrát křičel gól

Dva se prali a třetí se smál. Sparta porazila ve šlágru víkendu Plzeň a tabulku už zase vede Slavia. Tři letenští borci tedy logicky nechybějí v ideální sestavě 25. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Mladoboleslavský Mebrahtu pakl vystřihl hattrick, takže by si klidně příjmení Golgol mohl rozšířit ještě o další část...

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 25. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Slavia svůj díl zvládla, na Slovácku uspěla s vydatným přispěním záložníka Hušbauera. A pak pro jednou fandila Spartě, což se neminulo účinkem. Letenští Plzeň přehráli. Klíčový zákrok hned v úvodu předvedl navrátilec do branky Bičík, o vítězný gól se postaral Šural a příjemným šokem byl debut Rumuna Vatajelua.

Přestřelku v Brně rozhodl australský kanonýr s africkými kořeny, Mebrahtu udeřil hned třikrát. Podpořil ho také obránce Stronati. V jarní jízdě pokračují Teplice, duel s Karvinou vyšel obránci Šušnjarovi.

Dukla nachytala Jihlavu, gólem přispěl obránce Kušnír a Miloševič si připsal dva góly a asistenci. Příbram unikla z poslední příčky, na výhře v Jablonci měli lví podíl zkušení borci Rezek a Tomáš Pilík.

Sestava 25. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Bičík (Sparta) - Kušnír (Dukla), Šušnjar (Teplice), Stronati (Mladá Boleslav) - T. Pilík (Příbram), Hušbauer (Slavia), Rezek (Příbram), Vatajelu (Sparta) - Miloševič (Dukla), Mebrahtu (Mladá Boleslav), Šural (Sparta).

Reklama