Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívané spasil gólman, Spartu zase rumunský žolík

Praha

Každý chvilku tahá v bitvě o titul pilku. Sešívaní během slavnostního duelu s Jabloncem přišli o první příčku a jen svému brankáři mohou děkovat, že získali aspoň bod. Gólman Pavlenka samozřejmě nechybí v ideální sestavě 26. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Také při druhém startu v soutěži je mezi smetánkou rumunská kometa Sparty Vatajelu.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 26. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Oba chtějí titul, oba se na jaře herně trápí. Slávisté slavili převzetí Edenu do čínských rukou, ale duel s Jabloncem nezvládli a jen díky brankáři Pavlenkovi zachránili aspoň bod. Severočeši se tak rehabilitovali za ostudu s Příbramí, v jejich dresu patřili k nejlepším obránci Jankovič a Pernica.

Ještě emotivnější byl víkend pro Plzeň, která se loučila s Františkem Rajtoralem. Mužem zápasu s Duklou byl symbolicky jeho velký kamarád Petržela. Zázračného žolíka s notným zpožděním tasila Sparta. Rumun Vatajelu v Příbrami přihrál na oba góly Šuralovi a favorit v nastavení zvítězil.

Mladá Boleslav hájí pohárové příčky, výhru ve Zlíně jí trefil stoper Da Silva. Teplice naopak ztratily, ani dva Fillovy góly Slovácku na výhru nestačily.

Klid už má Liberec, proti Bohemce zazářil autor dvou gólů Ekpai a také internacionál Baroš. Naději na záchranu oživila Jihlava, proti Brnu zazářil Fulnek.

Sestava 26. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Pavlenka (Slavia) - Jankovič (Jablonec), Da Silva (Mladá Boleslav), Pernica (Jablonec) - Petržela (Plzeň), Fulnek (Jihlava), Fillo (Teplice), Vatajelu (Sparta) - Ekpai (Liberec), Šural (Sparta), Baroš (Liberec).

Reklama