Hlavní obsah

Vrba se vrací! Plzeň by zítra měla představit staronového trenéra

Plzeň

A je to tady. Plzeňská hádanka dostane očekávané rozluštění. Fotbalisty Viktorie by měl od příští sezóny znovu vést trenér Pavel Vrba. Klub svolal na zítřek mimořádnou tiskovou konferenci a podle informací redakce je důvod jasný. Návrat exreprezentačního kouče, který během prvního angažmá ve Štruncových sadech vydržel 1829 dní a dovedl klub dvakrát do Ligy mistrů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Mistrovské oslavy si kouč Pavel Vrba (vpravo) vychutnával v Plzni hned dvakrát.

Článek

Stála o něj Sparta, nechával si otevřená vrátka k návratu do Ruska. Nakonec se ovšem Pavel Vrba vrátí do Plzně, kde nastartoval mistrovskou éru Viktorie.

Klub zatím oficiálně nic nepotvrdil. Ze zákulisí ovšem zní jasná zpráva. Tisková konference byla svolána právě proto, aby Viktorka podruhé Vrbu uvedla do funkce.

Plzeň se čtyři kola před koncem ligy přetahuje o mistrovský titul se Slavií. Mužstvo nicméně herně stagnuje, proto vedení klubu volá osvědčeného trenéra do zbraně.

Rozjetou sezónu by měl dokončit kouč Zdeněk Bečka s asistentem Pavlem Horváthem. Vrba by si nejspíš chtěl přivést Dušana Fitzla, s nímž spolupracoval již u národního týmu a také v ruské Machačkale.

Reklama

Související témata: