Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Šampióni nebyli k zastavení, také Baroš se loučil parádně

Jakmile do brány Brna vlezl náhradní gólman, bylo o novém šampiónovi rozhodnuto. Sešívaní si už mistrovský titul nenechali vzít, proto dodali hned celý kvartet do ideální sestavy 30. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Závěr sezóny vyšel náramně také libereckému Barošovi. Pod Ještědem se teď všichni modlí, aby slavný internacionál neukončil kariéru a hrál dál.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 30. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Než padl první gól, trápili se, ale pak už následoval mistrovský uragán. Pod hladkou výhrou Slavie nad Brnem jsou podepsáni především dvougólový střelec Tecl, autor vítězné branky Frydrych, Zmrhal se dvěma asistencemi a Ngadeu s gólem a přihrávkou.

Plzni už výhra nad Jihlavou nestačila, i když navrátilec Pilař a útočník Bakoš dělali, co bylo v jejich silách. Obranu třetí Sparty držel stoper z nouze Karavajev, Slovácko však díky Šumulikoskimu uhrálo cennou remízu.

Závěrečné kolo nabídlo ještě dva další dvougólové střelce. Liberecký Baroš výrazně přispěl k debaklu Mladé Boleslavi. Jablonecký Doležal zase k výhře v Karviné, kterou jistil také brankář Hrubý.

Sestava 30. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz:
Hrubý (Jablonec) - Frydrych (Slavia), Karavajev (Sparta), Šumulikoski (Slovácko) - Tecl (Slavia), Ngadeu (Slavia), Pilař (Plzeň), Zmrhal (Slavia) - Baroš (Liberec), Doležal (Jablonec), Bakoš (Plzeň).

Reklama