Hlavní obsah

Sparťané se připravují na sezónu, kanonýr Lustrinelli se oženil

BELLINZONA

Fotbalisté Sparty Praha se už přes dva týdny pilně připravují na novou sezónu, ale jejich klíčový kanonýr se na tréninku zatím neukázal. Švýcarský reprezentant Mauro Lustrinelli si prodloužil dovolenou po návratu z mistrovství světa a ve čtvrtek se po dvanáctileté známosti oženil s přítelkyní Cristinou. O životním kroku informovaly webové stránky pražského klubu.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Nová posila Sparty Mauro Lustrinelli.

Článek

Lustrinelli dostal od trenéra Stanislava Grigy výjimku a na rozdíl od svých spoluhráčů se může zapojit do přípravy později. Původně k ní měl sice s týmem vyběhnout už počátkem tohoto týdne stejně jako další účastník šampionátu, gólman Jaromír Blažek, ale nakonec měl týden dovolené navíc.

Hlavním důvodem byla právě svatba nedaleko jeho rodného městečka Bellinzona ve Švýcarsku. Pro jeho okolí i sparťanské spoluhráče to však překvapení nebylo, neboť sympatická Cristina i přes své pracovní vytížení do Prahy často cestovala už během jarní sezony a svého budoucího manžela výrazně podporovala.

Třicetiletý Švýcar přišel do Sparty v zimě a nastoupil ve většině jarních prvoligových zápasů. V nové sezóně však od něho vedení klubu očekává více, svou pověst elitního střelce totiž zatím nepotvrdil. V 13 ligových startech vstřelil pouze tři branky.

Reklama

Související témata: