Hlavní obsah

Brankář Budinský bude opět hostovat v Bohemians

Praha

Fotbalový brankář Viktor Budinský zamířil na roční hostování ze Sparty do dalšího pražského klubu Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletý slovenský gólman se vrací na známá místa, protože v Ďolíčku už hostoval v podzimní části minulé ligové sezony.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Viktor Budinský

Článek

Za "Klokany" si tehdy připsal všech svých 13 startů v české nejvyšší soutěži. V zimě si jej Sparta předčasně stáhla zpět a poté mu z legislativních důvodů nevyšlo angažmá v Mladé Boleslavi.

"Návrat zpět do Sparty asi nebyl úplně správným řešením, nechytal jsem ligu, což je škoda. Měl jsem ale kvalitní servis a podmínky na zlepšování. Vracím se do známého prostředí. Těším se," uvedl pro klubovou televizi Budinský.

V Bohemians se znovu setká s novým koučem brankářů Miroslavem Millerem, s nímž předtím působil na Spartě. "Je to zajímavé. Už když jsem byl ve Spartě, tak nás začal trénovat. Známe se, takže je to fajn," pochvaloval si Budinský.

V Bohemians i nyní vytvoří brankářskou dvojici s Tomášem Fryštákem. "S trenérem jsme se o tom ještě nebavili. Zabojuji o jedničku, nemáme to dané," dodal Budinský, který kvůli dohodě klubů nebude moc nastoupit do úvodního ligového kola na Spartě.

Reklama

Související témata: