Hlavní obsah

Srbský bek Miloševič zůstává v Dukle, podepsal dvouletou smlouvu

Praha

Srb Branislav Miloševič zůstává fotbalistou Dukly. Devětadvacetiletý obránce byl sice po červnovém vypršení smlouvy na odchodu z Julisky, nakonec se ale s pražským klubem domluvil na novém dvouletém kontraktu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Dukly (zleva) Branislav Miloševič, Marek Hanousek, Jan Šimůnek a další. Ilustrační snímek.

Článek

"Měl jsem hodně nabídek, ozvalo se dost klubů, ale nic nebylo konkrétní. Poté mě opět kontaktovala Dukla a rychle jsme se domluvili. Trénoval jsem celé léto individuálně, hned zítra se zapojím do tréninku s týmem a věřím, že budu připraven nastoupit proti Teplicím," řekl Miloševič pro klubový web.

Rodák ze srbského Valjeva během dvouletého působení v Dukle zasáhl do 46 prvoligových utkání, ve kterých zaznamenal dvě branky a sedm asistencí. Nejčastěji nastupoval na kraji obrany, ale zaskakoval i na křídle.

"Ze sportovního hlediska jsme velice rádi, že se Braňo rozhodl pokračovat v následujících dvou letech v našem klubu. Z hlediska integrace je to pro něj velice jednoduché, zná náš herní styl a patřil mezi nejlepší hráče v minulé sezoně," uvedl sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

Reklama

Související témata: