Hlavní obsah

Slovácko má sprintery, nejvyšší rychlost vyvinul Biabiany

Praha

Běžecké výkony jsou sečteny a vyhodnoceny. Nejlepšími sprintery 3. kola fotbalové HET ligy byli hned dva hráči Slovácka, Tomáš Zajíc s Janem Navrátilem. Nejlepším maratóncem se zase ukázal být Petr Hronek z Jihlavy, nejvyšší maximální rychlost pak vyvinul sparťan Jonathan Biabiany.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Vlevo Jonathan Biabiany ze Sparty a Milan Kerbr z Liberce.

Článek
Fotogalerie

Slovácko převálcovalo Baník 5:2 a blýsklo se také ve fitness datech. Nejlepšími sprintery 3. kola se stali útočník Tomáš Zajíc se záložníkem Janem Navrátilem.

Autor úvodního gólu Zajíc urazil ve sprintu úctyhodných 390 metrů, Navrátil 361. Až za nimi se v žebříčku sprinterů umístili třetí Rudolf Reiter (Bohemians), čtvrtý Bronislav Stáňa (Baník) a pátý Matěj Hanousek (Jablonec). Z týmu Sparty byl stejně jako v minulém kole nejlepší celkově osmý Jonathan Biabiany, který navíc vyvinul nejvyšší rychlost ze všech.

Jihlavský středopolař Petr Hronek dominoval vytrvalcům. Naběhal 12 039 metrů, nejvíc ze všech. Na body ze hřiště silné Slavie to sice nestačilo, talentovaný záložník však jen potvrdil, proč je už delší čas v hledáčku i větších klubů.

Mezi týmy opět největší porci naběhalo mužstvo Bohemians (117 277 m), které tak obnovilo prvenství z minulého kola. Borci Slovácka pak urazili nejvíc metrů ve sprintu.

Reklama