Hlavní obsah

Přežije Stramaccioni podzim ve Spartě? Spíše ano, soudí bookmakeři

Praha

Problémy fotbalové Sparty se rychle množí. Co se ještě před měsícem zdálo jako nemyslitelné, dostává zápas od zápasu reálnější kontury. Skončí italský pokus na Letné již během podzimu 2017 fiaskem? Bookmakeři Tipsportu se pustili do prvních odhadů, a tak si lze vsadit na setrvání nebo odvolání italského kouče Andrey Stramaccioniho.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Sparty Andrea Stramaccioni během derby s Bohemians 1905.

Článek

Příští ligový duel s Karvinou by podle všeho měli sparťané zvládnout, a tak kurz na odvolání Stramaccioniho k 13. září 2017 je vysoký - 7:1.

Jenže poté čeká Spartu derby se Slavií a tam už by se mohl lámat chleba - prohra se Slavií by italského kouče podle bookmakerů zas o krok přiblížila odvolání - v kurzu 3,5:1.

„Za klíčové období považujeme datum po 18. říjnu, tedy po zápase s Plzní. Pokud do té doby Spartu nenastartuje, bude načase situaci řešit. A kurzy, jak to s italským pokusem dopadne, se sobě velmi přibližují: na setrvání ve funkci 1,5:1 - kurz na odvolání 2,3:1," odhaduje bookmaker Petr Urbanec.

Spartě se nedaří a tímto stylem spíš směřuje ke hře o záchranu, než k bojům o titul. „Někteří kolegové mě dokonce přesvědčují, že je Andrea Stramaccioni natolik neodvolatelný, že by si ho Sparta nechala i po sestupu do 2. ligy," dodává Urbanec s velkou nadsázkou.

Vydrží trenér Andrea Stramaccioni na lavičce Sparty do konce podzimní části ligy?
Ano
33,2 %
Ne
66,8 %
Celkem hlasovalo 7126 čtenářů.

Reklama

Související témata: