Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Další hattrick! Liberecký obránce rozštípl derby

Praha

Bleskově prohrávali, přesto nakonec Podještědské derby jasně opanovali. Především díky Milanu Kerbrovi, který coby krajní obránce vystřihl hattrick. Hrdina Liberce samozřejmě figuruje v ideální sestavě 11. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Slovan dodal do jedenáctky hned celý trojlístek svých reprezentantů.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a ČTK

Sestava 12. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Forma jako hrom. Proti Dukle si připsal dva góly a asistenci, v derby se zlepšil na hattrick! Liberecký hrdina Kerbr ovšem nebyl sám, v obraně zahrál výtečně také Kúdela a v záloze se předvedl Bosančič.

Bez ztráty bodu dál mašíruje za titulem Plzeň, tentokrát vyhrála v Karviné. Gól a asistenci si vzájemně vyměnili kapitán Kolář s kanonýrem Krmenčíkem. Slavia se moc nenadřela na výhru na Slovácku, klid její obraně dodával Jugas.

Sparta se vydřenou výhrou přece jen pomstila Baníku za vyřazení v poháru. Letenští znovu těžili z přihrávek Rosického, soupeře skvěle dirigoval Hrubý. Dukle vychytal bod v Brně neprůstřelný brankář Rada. Olomouc se proti Teplicím mohla spolehnout na obránce Jemelku, v Ďolíčku se výborně uvedl zlínský internacionál Jiráček.

Sestava 12. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Rada (Dukla) - Jugas (Slavia), Kúdela (Liberec), Jemelka (Olomouc), Kerbr (Liberec) - Hrubý (Ostrava), Jiráček (Zlín), Rosický (Sparta), Bosančič (Liberec) - Krmenčík (Plzeň), Kolář (Plzeň).

Reklama

Související témata: