Hlavní obsah

Boleslav jede žhavit formu před pohárovou odvetou

MLADÁ BOLESLAV

Nažhavit se na odvetu 3. předkola Ligy mistrů s Galatasarayem Istanbul hodlají fotbalisté Mladé Boleslavi v dnešní předehrávce 4. kola Gambrinus ligy. V netradičním termínu se hraje kvůli juniorským závodům atletů, které se konají o víkendu právě v Jablonci.

Článek

Ani jeden z týmů dosud nepoznal hořkost porážky. "Zápas bude ostrým testem na souboj s Galatasarayem. Chceme zůstat neporažení. Navíc bychom si rádi na severu Čech zvedli sebevědomí," prohlásil sportovní ředitel Mladé Boleslavi Zdeněk Kudela.

Středočeši museli v přípravě oželet Brezinského s Kuličem, kteří si nastoupili za slovenskou jednadvacítku resp. za Česko.

Rovněž jabloneckou přípravu ovlivnili nominace. Kučera a Hloušek byli na srazu jedenadvacítky, respektive devatenáctky. "Pro nás je to derby. Chceme soupeři vrátit jarní remízu. Tehdy jsme inkasovali v poslední minutě. A také chceme doma na podzim poprvé vyhrát," burcoval asistent trenéra Zdeněk Klucký.

JABLONEC - ML. BOLESLAV (16:30)
(6.-7. místo -5 bodů) Huška trápí zánět v zubu, na marodce je Hrotek.(2. místo - 7 bodů) Matějovský už po otřesu mozku začal s tréninkem.

Reklama

Související témata: