Hlavní obsah

Další Agajevův kiks. Sázka na zahraničního gólmana Bolce nevychází

Praha

Až příliš ran na ně dopadlo, než aby je mohli na Julisce zvládnout. Fotbalisté Mladé Boleslavi přišli o trenéra Uhrina, záložníka Matějovského, útočníka Mebrahta, navrch vyprodukovali spoustu hrubých chyb. Výsledkem byl debakl 1:4 od Dukly, který Středočechy ponechal ve druhé polovině tabulky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Mladé Boleslavi Kamran Agajev po neskutečném třetím obdrženém gólu na Slavii.

Článek

Jistě, nepodepsal se pod výraznou porážku sám, nicméně je evidentní, že sázka na zahraničního gólmana Mladé Boleslavi nevychází. Ázerbájdžánec Kamran Agajev pobavil českou ligu již neuvěřitelným vlastňákem, který po malé domů pustil při debutu v české lize na Slavii. Na Dukle zase za stavu 2:1 pro domácí školácky inkasoval po střele téměř do prostředka brány - a třetí gól jeho tým definitivně zlomil.

„Musím uznat, že jsem dostal dáreček od gólmana. Střela mi úplně ideálně nesedla," překvapilo i zkušeného Jana Holendu, jak snadno ke gólu přišel.

„Dostali jsme hrozně laciné branky. Minimálně tři padly po našich hrubých chybách. Agajeva ale nechci zvlášť hodnotit," odmítl brankáře potopit asistent Petr Čuhel, který mužstvo vedl místo nemocného Dušana Uhrina.

Agajev paradoxně předvedl další minelu právě v kole, v němž Jakub Diviš jako vůbec první brankář na podzim vynuloval všechny střelce suverénní Plzně. Teplice si gólmana v létě přivedly právě z Mladé Boleslavi...

Komličenko stihl aspoň závěr podzimu

Středočechům zbývá do konce podzimu jen nedělní duel na Spartě.

„Potřebujeme bodovat, takže musíme udělat vše pro dobrý výsledek," plánuje Čuhel.

K ruce už má i ruského útočníka Komličenka, který vlastní vinou přišel o podstatnou část podzimu. Po faulu loktem na plzeňského Limberského vyfasoval stop na 8 zápasů, na dvě utkání ovšem dostal podmíněnou milost.

„Neřekl bych úplně vlastní vinou. Z jeho strany nešlo o úmyslný zákrok. Nebyl v lehké situaci, v součtu s přestávkami skoro tři měsíce nehrál. Škoda, že na Dukle hned nedal gól, měl vyloženou šanci," líčí Čuhel.

Útočník známý z Liberce v létě přišel z Krasnodaru na roční hostování s opcí. Druhým nejvyšším trestem v historii české ligy si ale Komličenko moc neposloužil.

„Jeho výhled u nás bych nehodnotil. Je tady na rok, tím je řečeno všechno," poukazuje Čuhel.

Reklama