Hlavní obsah

Ani prezident na lavičce coby masér nepomohl. Pražáci dali Bolce za uši

Když vyhráli na Baníku a na vítěznou šňůru navlékli třetí korálek, zdálo se, že z nejhoršího jsou venku. Poslední tři kola podzimu ale fotbalisty Mladé Boleslavi uzemnila. Nejdřív domácí porážka 1:2 s Bohemians, pak debakl 1:4 na Dukle a nakonec facka 0:3 na Spartě. Středočeši po černé sérii s Pražáky přezimují jen šest bodů nad sestupovými příčkami.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Mladé Boleslavi Petr Čuhel si duel na Spartě vytrpěl...

Článek
Fotogalerie

Ani hodně nezvyklý tah nezabral. Prezident klubu Josef Dufek se nominoval na lavičku. Podle zápisu o otkání fungoval na Spartě jako masér...

„Chtěli jsme nějakým způsobem mužstvo nabudit, proto šel pan Dufek na lavičku. Ale vůbec do koučování nezasahoval. Byl pak samozřejmě zklamaný jako my všichni," vysvětluje asistent Petr Čuhel, který tým z lavičky znovu vedl.

Bolce již podruhé chyběl trenér Dušan Uhrin, který léčí respirační problémy. Byl kvůli nim i v nemocnici, jeho stav se však prý lepší.

„Komunikace s Dušanem je prakticky stálá, ve čtvrtek jsme se viděli osobně. Na jeho absenci se vůbec nevymlouvám. Máme za sebou velice špatný podzim jak ziskem bodů, tak i vypadnutím z pohárové Evropy," kaboní se Čuhel.

Bolka se drží aspoň v MOL Cupu, kde ji ve čtvrtfinále čeká domácí duel s Baníkem Ostrava. Zima ovšem klidná nebude, postaven v lize je velmi nejisté.

„Vstupujeme do zápasů laxně. Jdeme si zahrát a ne vyhrát. Nastoupíme nekoncentrovaní, málo odvážní, inkasujeme laciné góly a pak se zápas těžko otáčí," kritizuje Čuhel liknavý přístup.

Reklama

Související témata: