Hlavní obsah

Trenér Griga zatím na lavičce Sparty zůstává

Trenérem fotbalistů pražské Sparty zatím zůstává Stanislav Griga, přestože se po nedělním debaklu 0:3 na hřišti Mladé Boleslavi stále hovoří o jeho možném konci na lavičce letenského klubu. V pondělí i dnes intenzivně jednalo o Grigově pozici užší vedení Sparty, ale jisté je, že Griga povede tým i ve středečním zápase Poháru ČMFS ve Dvoře Králové.

Foto: ARCHIV

Stanislav Griga

Článek

ČTK to řekl mluvčí a člen představenstva Sparty Lukáš Přibyl s tím, že vedení bude zřejmě o možné změně u týmu znovu debatovat ve čtvrtek.

"Návrh řešení bychom rádi přinesli ve druhé polovině tohoto týdne," uvedl Přibyl. Vedení Sparty je podle něj vážně znepokojeno současným postavením a herním projevem mužstva. Spartě patří po pěti kolech deváté místo v lize s pětibodovým mankem na vedoucí duo Mladá Boleslav - Liberec.

Tým byl po nezdaru na hřišti Mladé Boleslavi údajně potrestán pokutou ve výši jednoho miliónu korun. Je možné, že vedení Sparty se ve čtvrtek nebude zaobírat pouze pozicí trenéra Grigy, ale zváží také změny v hráčském a realizačním týmu.

Sparta podle Přibyla zatím neoslovila žádného trenéra, který by Grigu mohl nahradit. "Tato otázka teď není na pořadu dne," řekl Přibyl. Média spekulují o tom, že by tým místo Grigy mohl vést současný prezident Sparty Jozef Chovanec, mostecký kouč Zdeněk Ščasný, trenér italského Lecce Zdeněk Zeman nebo plzeňský kouč Michal Bílek

Reklama

Související témata: