Hlavní obsah

Dukla na začátku přípravy zkouší německého obránce Necu

Praha

Fotbalisté Dukly dnes zahájili přípravu na jarní část sezóny i s osmnáctiletým německým obráncem Nickem Necou, který do pražského celku přišel na testy. Vysoký stoper na podzim odehrál za Niendorfer sedm utkání v juniorské bundeslize. Trenér Jaroslav Hynek měl na úvodním tréninku roku k dispozici i jedinou dosavadní zimní posilu - devatenáctiletého záložníka Mohameda Doumbiu z Pobřeží slonoviny.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Fotbalisté Dukly Praha zahájili 3. ledna 2018 v Praze zimní přípravu na jarní část prvoligové sezóny. Na snímku jsou útočníci Štěpán Koreš (uprostřed) a Patrik Brandner (vpravo).

Článek
Fotogalerie

Jinak se kádr Dukly příliš nezměnil. Sparťanský obránce Mario Holek bude na Julisce hostovat i na jaře, útočník Ladislav Vopat se vrátil z druholigové Olympie Praha. Naopak bosenskému záložníkovi Zinedinu Mustedanagičovi hostování ze Sparty v prosinci skončilo.

Desátý celek nejvyšší soutěže sehraje úvodní zápas zimní přípravy v sobotu na stadiónu bundesligového vicemistra Lipska. Poté se utká s dalšími německými soupeři Neugersdorfem, Norimberkem a Chotěbuzí. Na únorovém soustředění v Turecku změří Dukla síly s Rostovem, Vardarem Skopje a Ujpestí.

Reklama