Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Vstupenkou do útoku jen dva vstřelené góly

Praha

Duel Baníku s Plzní byl odložen, ve většině víkendových zápasů se pak střelci vcelku činili. Hned tři útočníci si připsali po dvou trefách a samozřejmě figurují v ideální sestavě 19. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Ve výběru jsou i tři borci rozjetého Jablonce nebo gólman Slavie.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 19. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Porážku v Jihlavě sešívaní napravili při dalším výjezdu do Mladé Boleslavi. Skvělý výkon podal brankář Kolář, dvěma góly jistil tři body reprezentant Milan Škoda. Dva zářezy si připsal také liberecký Pulkrab, zachránil jimi však jen remízu s Karvinou.

Poslední dvougólový střelec Ikaunieks táhne Jihlavu, která na jaře vyhrála i do třetice. Proti Teplicím se znovu ukázal také Schumacher, německý obránce Vysočiny. Stoprocentní v novém roce zůstává ještě Jablonec, který úřadoval ve Zlíně. Ke kanonádě přispěli Jovovič a Masopust, v obraně se dařilo Holešovi.

Brno i o deseti sahalo na Spartě po výhře. Gól dal Juhar, obranu držel Pavlík. Klokani pokračují ve vydařené sezóně, v derby s Duklou znovu ukázal svou rychlost Reiter.

Sestava 19. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Kolář (Slavia) - Holeš (Jablonec), Pavlík (Brno), Schumacher (Jihlava) - Reiter (Bohemians), Masopust (Jablonec), Jovovič (Jablonec), Juhar (Brno) - Ikaunieks (Jihlava), Škoda (Slavia), Pulkrab (Liberec).

Reklama