Hlavní obsah

Klokani konečně slaví! Získali nájemní smlouvu na Ďolíček po dobu deseti let

Praha
Aktualizováno

Tak konečně, oddechli si. Během pátečního dopoledne vedení fotbalového klubu Bohemians Praha 1905 podepsalo s Magistrátem hlavního města nájemní smlouvu na stadión Ďolíček. Nájem činí 1,5 miliónu korun ročně a doba trvání nájemní smlouvy je 10 let, tedy s platností do konce sezóny 2027/28. Klokani novinku oznámili na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ďolíček je náš! Také Martin Hašek a Dominik Mašek mohou slavit...

Článek

Všechny góly a získané body jdou na chvíli stranou. Klokani jsou pro příštích deset let na svém stadiónu opravdu doma. Radost hodnou velké oslavy způsobila zpráva došlá z radnice na Mariánském náměstí.

"Po odkupu stadiónu Magistrátem došlo dnes k podpisu nájemní smlouvy právě mezi novým majitelem Ďolíčku a naším klubem Bohemians Praha 1905. Smlouva zaručuje klubu stabilitu a jistotu na následujících deset let, tedy do konce sezóny 2027/28! Bohemka se na druhou stranu zavázala k platbě nájemného ve výši 1,5 miliónu korun ročně," praví se v klubovém prohlášení.

Klokani pochopitelně vřele děkují všem radním a zastupitelům, kteří hlasovali pro záchranu Ďolíčku. A také všem fanouškům, kteří se aktivně podíleli a docházeli na jednání politiků Prahy 10 i na zasedání Zastupitelstva hlavního města.

"Především díky aktivitě všech těchto lidí budeme moci v klidu oslavit na konci března 86. narozeniny našeho Ďolíčku, dříve Dannerova stadiónu," plánují ve Vršovicích.

Reklama

Související témata: