Hlavní obsah

Zápasy venku? Jsme v nich spíš sparing, štve brankáře Teplic. Kouč postrádá dynamické hráče

Praha

Tři venkovní zápasy, tři porážky, navíc při skóre 2:7. Tepličtí fotbalisté pokračují v mizérii na cizích hřištích. Body neodvezli ani z Ďolíčku, kde v rámci 21. kola HET ligy podlehli pražským Bohemians 1905 0:2.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Teplický brankář Jakub Diviš během zápasu na Bohemians.

Článek
Fotogalerie

„Venku jsme mizerní, vyjma zápasu na Dukle jsme spíš sparing, nedokážu si to vysvětlit. Jsme málo nebezpeční a většinou jsme pod tlakem soupeře," povzdechl si brankář Jakub Diviš. „Chybí nám dynamičtí hráči na kraj hřiště. Máme tam technické fotbalisty, ale chybí nám hráči, kteří jdou do sprintu," tvrdil trenér Daniel Šmejkal.

Hosté drželi v neděli odpoledne u Botiče nerozhodný stav jen poločas. Pět minut po pauze rozehřála tři tisíce prokřehlých fanoušků povedená křídelní akce. Dravý Reiter našel centrem hlavu Bartka, který skóroval podruhé v sezóně. Severočeši mohli rychle odpovědět, jenže Horovu ránu vyrazil Fryšták a Červenkova střela přistála na břevně.

„Po obdrženém gólu jsme měli zajímavých patnáct minut, ale vyrovnat se nám nepovedlo. Po druhém gólu pak bylo rozhodnuto," připomněl kouč žlutomodrých dorážku Hůlky, která osm minut před koncem stvrdila triumf Klokanů. "Bylo to těžké. Hráčů Bohemky tam bylo moc. Nevím, kde jsme byli my," divil se Diviš.

„První poločas se nám nelíbil, u tří čtyř hráčů v ofenzívě mi chybělo více agresivity a sprintových náběhů. Prohrávali jsme s obranou soupeře veškeré souboje," mrzelo Šmejkala, jehož mužstvo prohrálo na Bohemians po téměř třech letech.

Reklama

Související témata: