Hlavní obsah

Liberecký Bartl po prohře na Dukle: Nezbývá nám než porazit Slavii!

Praha

Téměř celý zápas převaha, tři stoprocentní šance. Výsledek? Prohra 0:2. Fotbalový Liberec si v sobotu na Julisce rval vlasy, že v Praze nechal všechny tři body. „Stačilo dát v první půli gól a zápas bychom kontrolovali," povzdechl si po utkání s Duklou záložník Daniel Bartl.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Liberecký záložník Petr Ševčík během utkání s Duklou.

Článek
Fotogalerie

V úvodním dějství měl Bartl prsty ve dvou tutovkách Slovanu. Nejprve po jeho přihrávce pálil Ševčík z osmi metrů vysoko nad. Poté se hnal úplně sám na brankáře Radu, skóre se však nezměnilo.

„Dal jsem si míč špatně prvním dotekem, gólman měl dost roztažené nohy, chtěl jsem mu balón šoupnout mezi ně. Ale trefil jsem mu nohu," litoval Bartl. „Pořád to ale bylo nerozhodně, měli jsme celou druhou půli, abychom skórovali. Jenže góly dala Dukla. Dva ze dvou šancí. V tom byl mezi námi rozdíl, s produktivitou jsme se na Julisce bohužel nepotkali," uvedl záložník Slovanu.

Stejně jako on dopadl po přestávce Dorley. Také on uháněl na Radu sám. Zvolil lob, míč ale přeletěl břevno. Neprosadil se ani zblízka Kerbr. Slovan si tak připsal druhou porážku v řadě (před týdnem padl doma s Teplicemi). „Prohry mrzí, ale musíme být pozitivní. Nezbývá nám nic jiného než porazit v neděli Slavii. Doma jsme silní," uzavřel Bartl.

Reklama

Související témata: