Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Šlágr jasně ovládli sešívaní, našly se i další hvězdy

Praha

Aby Plzeň slavila titul na našem hřišti po vzájemném zápase? Nemyslitelné! řekli si sešívaní a rozluštění mistrovské tajenky ve šlágru kola rázně odložili. Není proto divu, že hned čtyři hrdinové Slavie figurují v ideální sestavě 27. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. V dalších zápasech se našlo ještě několik mimořádných výkonů.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 27. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Prapor Plzně držel v Edenu prakticky jen brankář Kozáčik, jenže ani chycenou penaltou sešívanou lavinu nezastavil. V útoku Slavie zahrál skvěle Tecl, jehož ideálně podporoval celý tým. Třeba záložníci Sýkora a Zmrhal, v obraně tvrdil muziku Ngadeu.

Spartu nasměroval k výhře nad Zlínem její specialista na přímé kopy Stanciu. V tabulce je však letenský klub stále za Jabloncem, který se v Brně mohl opřít o dvougólového střelce Považance či obránce Holeše. Klokani remizovali v Olomouci, Hanáci měli spoustu starostí s důrazným útočníkem Tettehem.

Své hvězdy měly i týmy usilující o záchranu. Třeba Jihlava při výhře v Liberci ve dvougólovém střelci Dvořákovi nebo Dukla v Holíkovi během uklidňujícího vítězství v Karviné.

Sestava 27. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Holeš (Jablonec), Ngadeu (Slavia), Holík (Dukla) - Stanciu (Sparta), Sýkora (Slavia), Považanec (Jablonec), Zmrhal (Slavia) - Tecl (Slavia), Tetteh (Bohemians), Dvořák (Jihlava).

Reklama