Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Šaman z branky krotí velké šelmy, Brno ještě dýchá

Měl spoustu štěstí, ale jinak znovu potvrdil pověst muže, jemuž se proti nejtěžším soupeřům daří. Brankář Slovácka vychytal v Plzni remízu a oddálil její oslavy titulu. Šaman Heča proto nemůže chybět v ideální sestavě 28. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Své zástupce má po čase i poslední Zbrojovka, která ještě stále dýchá.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 28. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Viktoria věděla, že doma ještě titul slavit nebude. Přesto její remíza se Slováckem je dalším jarním šokem. Mužem zápasu byl hostující brankář Heča, domácí ofenzívu táhl záložník Zeman. Druhá Slavia si pohlídala výhru na Dukle, derby vyšlo obránci Bořilovi.

Napínavá je bitva o třetí místo. Olomouc dominovala ve Zlíně, o dva góly se postaral Řezníček, vysoký standard potvrdil obránce Radakovič. Jablonec vybojoval tři body proti Karviné, opřít se mohl o Pernicu i Chramostu. Ve hře zůstává i Sparta, které šťastnou výhru v Jihlavě vystřelil záložník Kanga.

Trochu pozdě se vítězstvím v Teplicích probralo Brno, v jehož dresu se dařilo Acostovi a Růskovi. Naopak Mladá Boleslav se už zachránila, v Ďolíčku se konečně trefil i Konaté.

Sestava 28. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Heča (Slovácko) - Pernica (Jablonec), Radakovič (Olomouc), Bořil (Slavia) - Konaté (Mladá Boleslav), Kanga (Sparta), Acosta (Brno), Zeman (Plzeň) - Růsek (Brno), Řezníček (Olomouc), Chramosta (Jablonec).

Reklama