Hlavní obsah

Grantový projekt Fortuny – peníze pro regionální fotbal

NEJEDNÁ SE O REDAKČNÍ OBSAH

Třetí ročník grantového projektu na podporu regionálního fotbalu, který vyhlásila společnost Fortuna ve spolupráci s ČMFS a jeho marketingovou agenturou Public Football, je už nyní velmi úspěšný.

Článek

O rozdělení 5 miliónů korun určených na rozvoj klubů vychovávajících fotbalovou mládež se uchází celkem 651 fotbalových klubů z České republiky. Přestože podmínky přidělení grantu jsou letos přísnější než v minulých letech a zohledňují jak investiční záměry, tak i práci s mládeží v jednotlivých klubech, společnost Fortuna s Českomoravským fotbalovým svazem obdržela o 102 žádostí více než v loňském roce. Nejvíce žádostí dorazilo ze Středočeského a Moravskoslezského kraje.

Nyní, ve druhé fázi projektu, proběhne vyhodnocení včetně kontroly správnosti údajů. Výsledky by měly být známy do 30.6. tak, aby úspěšné kluby mohly přidělené částky proinvestovat ještě v průběhu letní přestávky.

Odborná komise složená ze zástupců ČMFS a Fortuny prostředky přerozdělí na jednotlivé projekty s ohledem na jejich kvalitu a regionální rozložení. Grant poskytnutý jednomu klubu bude ve výši max. 100 tisíc korun.

Tento text nebyl vytvořen redakcí. Jedná se o zprávu ČMFS.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články