Hlavní obsah

Reprezentace do 16 let i podruhé zdolala Slovensko

NEJEDNÁ SE O REDAKČNÍ OBSAH

Odvetný přípravný zápas na soupeřově půdě vyhrála reprezentace do 16 let nad Slovenskem 3:0.

Článek

Statistika zápasu

Slovensko "16" Česká republika "16" 0:3 (0:0) Góly ČR: Mašek 2, Chorý. Hráno v Myjavě. Sestava ČR: Schwamberger - Maršálek, Ševčík, Zítka (41. Holzer), Prosek - Ciesarik (78. Matějka), Pedro, Bzirský (41. Mysliveček), Fišer (65. Špavelko) - Kučera (41. Mašek), Schertler (70. Chorý). Trenér Csaplár.

Trenér Josef Csaplár k utkání řekl: "Byl to zápas rozdílných poločasů. Z naší strany bylo prvních patnác minut dobrých, další čtvrthodina průměrná a posledních deset minut prvního poločasu jsme měli špatných. Prostě měl náš výkon po herní stránce klesající tendenci. Nemůžeme klukům vytknout bojovnost a snahu, ale herně to nebylo ono. Slováci měli mírnou převahu, ale ani oni si šanci ke gólu nevytvořili. Po změně stran šla naše herní kvalita výrazně nahoru. Podrželi jsme míč a převedli několik velmi pěkných kombinací, na konci dvou z nich byl gólový Mašek. V závěru ještě Chorý pečetil vítězství třetí brankou."

Reprezentace do 16 let má tak za sebou první dvě ostřejší přípravná utkání. Trenér Csaplár je spokojený: "Projevilo se pozitivně, že jsme kluky viděli na předcházejících třech akcích a testech a mohli jsme si vybírat z technického a herního projevu. To se povedlo a tahle utkání se Slovenskem to potvrdila. Že družstvo má herní kvalitu, jsou v něm zajímaví hráči pro další výběry, i když je na takové hodnocení možná ještě brzo," řekl Josef Csaplár.

Reklama