Hlavní obsah

Tisková zpráva: Vstupenky na Skotsko nově na terminálech Sazky po celé České republice

Ing. Petr Svěcený, ředitel PR ČMFS

Ve čtvrtek 23. září 2010 v 8 hodin ráno bude zahájen předprodej vstupenek na kvalifikační utkání České fotbalové reprezentace proti Skotsku. Jeden z klíčových zápasů v boji o EURO 2012 se hraje v pátek 8. října ve 20.15 v Synot Tip Aréně v Praze – Edenu.

Článek

Ceny vstupenek jsou 950,- Kč (na hlavní a protilehlou tribunu) a 700,- Kč (do ostatních sektorů).

Poprvé v historii bude prodej vstupenek na zápas národního týmu realizován přes terminály společnosti SAZKA, kterých je v celé České republice přibližně 6500. Fanoušci tak mají ke vstupenkám mnohem snazší cestu než dříve a mohou si je zajistit v místě svého bydliště. Zároveň mají možnost vybrat si konkrétní místa v konkrétních sektorech stadiónu. Rezervace bude probíhat prostřednictvím osvědčeného ticketingového portálu www.sazkaticket.cz, po takto provedené rezervaci si může fanoušek objednané vstupenky vyzvednout na kterémkoliv terminálu společnosti SAZKA.

Akciová společnost SAZKA konstatuje, že na vybraných prodejních místech (tzv. "Sazkapoint") umožní mimo zaplacení a převzetí vstupenky na akci i její rezervaci. Seznam vybraných prodejních míst je uveřejněn na oficiálních internetových stránkách akciové společnosti SAZKA www.sazka.cz.

Všechny vstupenky budou registrovány na jména tak, aby byly splněny bezpečnostní požadavky od FIFA, UEFA i Policie ČR. Na jedno jméno si lze objednat a zakoupit nejvýše 5 vstupenek. I nadále trvá přednostní možnost objednání vstupenek pro členy oficiálního Fanklubu české reprezentace, více na www.fanclubfotbal.cz.

Reklama