Hlavní obsah

Odpoledne s Ondrášovkou na Přední Kopanině se povedlo

NEJEDNÁ SE O REDAKČNÍ OBSAH

Výjimečné sportovní odpoledne zažili fanoušci na divizním utkání mezi domácí Přední kopaninou a hostující juniorkou Teplic. Právě tento zápas se stal svědkem slavnostního předávání 1500 litrů minerální vody Ondrášovka, kterou si domácí celek vybojoval účastí v pohárové soutěži. Stejné množství vody bylo navíc zavezeno také všem ostatním klubům, které se představily alespoň v prvním kole Ondrášovka Cupu.

Foto: Jan Tauber

Fanoušci se hned u vchodu dočkali několika překvapení

Článek
Fotogalerie

"Především pro menší oddíly je to opravdu výrazná pomoc, která hodně ulehčí rozpočtu. Patnáct set litrů vydrží po celou sezonu, vedle prvního mužstva zajišťuje pitný režim také všem mládežnickým týmům," pochvaloval si iniciativu generálního partnera pohárové soutěže Tomáš Cigánek, ředitel klubu z Přední Kopaniny. Předání vody pro letošní sezonu se osobně zúčastnil předseda představenstva společnosti ONDRÁŠOVKA a.s. Milan Musil a šéf úseku profesionálního fotbalu na ČMFS Ivo Lubas.

Oba pánové si užili fotbalové odpoledne se vším všudy a při této příležitosti také zhodnotili dosavadní spolupráci ONDRÁŠOVKY s ČMFS. "Nás moc a moc těší, že Ondrášovka reálně pomáhá fotbalu, jako to vidíme dnes tady na Kopanině. To je cíl, s kterým jsme do spolupráce s českým fotbalem šli. S nastavenou úrovní spolupráce jsme spokojeni, po úvodních dětských nemocech ji vidíme velmi pozitivně. Během čtrnácti dnů se rozhodně o tom, zda bude pokračovat také nadále. Já věřím, že jednání dopadnou k všestranné spokojenosti," řekl při předání symbolického šeku na odběr vod Milan Musil. Také Ivo Lubas měl pro  ONDRÁŠOVKA a.s. pouze slova chvály. "Za poměrně krátkou dobu spolupráce udělal domácí pohár velký krok dopředu a za to patří ONDRÁŠOVCE velké uznání. Já osobně věřím, že spolupráce bude trvat delší dobu, a Ondrášovka Cup tak bude rozdávat fotbalovou radost ještě mnoho sezon."

Samotná sobota na Kopanině pak přinesla vedle vyrovnaného fotbalu také spoustu dobré nálady. Každý návštěvník získal hned u vchodu láhev Ondrášovky, děti se mohly navíc radovat také z balonků nebo podpisových kartiček českých fotbalových reprezentantů. O poločase pak přišel poslední oficiální úkol pro Milana Musila a Ivo Lubase. Při tradiční domácí tombole předal nejprve druhý jmenovaný dresy a další ceny z produkce reprezentačního Fanshopu, Milan Musil se chopil rozdání dárkových předmětů ONDRÁŠOVKY. Všichni společně pak pogratulovali také výherci speciální ceny s naprosto nefotbalovou tematikou - třináctikilové kýty. "Ještěže se Ondrášovka dá pít ke všemu," poradil na závěr dobře naladěnému výherci Milan Musil, který šel v konzumace minerálek všem příkladem.

Fotbalové odpoledne s Ondrášovkou na Přední Kopanině se velmi povedlo. Spokojeným domácím příznivcům nezkazila náladu ani porážka místních borců v poměru 0:1. Do dalších zápasů držíme společně palce.

Reklama