Hlavní obsah

Češi a Španělé zdarma na Letné

PRAHA

FAČR ve spolupráci se společností STES nabízí všem, kteří touží vidět hvězdy českého týmu i španělské šampiony, jedinečnou možnost: oba oficiální tréninky na stadionu v Praze na Letné jsou ve čtvrtek 6. října otevřené a vstup na ně je zdarma! Český tým trénuje od 17,30 a od 19 hodin začne příprava reprezentace Španělska. Kdo se nedostane na páteční zápas podzimu, má tak unikátní možnost vidět české reprezentant y i hvězdy ze španělského celku na vlastní oči.

Článek

V pátek 7. října od 20:45 hraje reprezentace kvalifikační v Praze na Letné kvalifikační utkání se Španělskem. Poslední vstupenky jsou ještě k dostání na internetové adrese www.ticketportal.cz, fanoušci dobrého fotbalu tak mají stále šanci užít si na Letné dlouho očekávaný duel Čechů proti nejlepšímu národnímu celku světa.

Ještě předtím se však po vzájemné dohodě představí oba týmy na Letné v rámci svých oficiálních tréninků. Michal Bílek i Vincente del Bosque tak budou poslední herní varianty zkoušet před naplněnými tribunami pražské Letné.

Volné vstupenky na trénink jsou exkluzivně k dispozici v Praze u partnerů fotbalové reprezentace. Konkrétně ve značkových prodejnách T-Mobile, ve vybraných pobočkách České spořitelny, v barech a v hospodách Gambrinus s pravidelnou projekcí fotbalových přenosů, ve sportovních prodejnách Puma Store, A3 Sport a Sportisimo, u autorizovaných dealerů Hyundai a také v soutěžích na rádiových stanicích Evropa 2 a Frekvence 1.

Počet vstupenek je limitován, zbývající kusy budou k dispozici na pokladnách stadionu GENERALI Arena v Praze v den tréninku od 15 hodin. Tam také budou zároveň v prodeji zbývající vstupenky na páteční zápas.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň