Hlavní obsah

Hokejisty Hradce Králové bude trénovat Pazourek

Hokejisté prvoligového Hradce Králové mají nového kouče. Vladimíra Jeřábka před začátkem letní přípravy nahradil Pavel Pazourek a ve středu už vedl první trénink. Jeřábek letos s východočeským mužstvem vyhrál základní část první ligy, v semifinále však potom Hradec vypadl s Chomutovem.

Foto: www.hchk.cz

Ilustrační foto

Článek

"Po vzájemné dohodě s panem Jeřábkem jsme se dohodli na této variantě," uvedl na oficiálních internetových stránkách klubu předseda představenstva Boris Herman.

Třiapadesátiletý Pazourek stál za vzestupem znojemského hokeje, kde působil více než deset let. Sezónu 2004/05 začal v Karlových Varech, potom trénoval ve slovenské Skalici. "Mohl jsem ve Skalici zůstat, ale dal jsem přednost nabídce Hradce. Chtěl jsem změnit prostředí, dva roky na Slovensku u jednoho týmu bylo tak akorát," uvedl Pazourek.

V týmu chybí útočník Haluza, jenž nastoupil do přípravy v extraligovém Zlíně, pardubický brankář Hylák se vrací do mateřského klubu. "Je možné, že se vrátí, nebo že tady bude chytat Koutský," řekl generální manažer Roman Višňák.

Reklama