Hlavní obsah

Neskutečná paráda! Na hokejistech Motoru se vyřádily děti, fanoušci jen zírali

Parádní kousek! Odvážný. Hokejový Motor České Budějovice se do toho ale rozhodl jít a poslední domácí soutěžní zápas před Vánoci pořádně okořenil. Fanoušci se nestačili divit. Portréty hráčů jihočeského klubu, který vede tabulku, totiž namalovaly do programu děti z centra Arpida, kterému Motor zápas věnoval.

Foto: Sport.cz

Netradiční program. Hokejisty Českých Budějovic nakreslily do programu pro zápas první ligy s Přerovem děti z centra Arpida.

Článek

Jihočeši také nastoupili ve speciálních hokejových dresech. „Rozhodli jsme se po dohodě s Arpidou (centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením), že je nakonec vydražíme po internetu! Hned po dražbě dresů tak spustíme i dražbu hráči podepsaných obrázků!" uvádí Motor České Budějovice na sociální síti.

Marketingový a PR ředitel klubu Tomáš Kučera měl radost, že už samotný počin, kdy hráče vyobrazily děti, vzbudil rozruch. „Někteří z hráčů vypadají líp než na fotce," konstatoval na svém facebookovém profilu.

Dobrou náladu mohli mít Jihočeši i po utkání s Přerovem, Motor totiž vyhrál 9:3 a tabulku skupiny o pořadí v play off vede s 87 body. Druhé Litoměřice mají na kontě 61 bodů.

Reklama

Související témata: