Hlavní obsah

Chomutov posílí nejproduktivnější hokejista Hradce Domin

Hokejisty prvoligového Chomutova posílí útočník Hradce Králové Petr Domin. O přestupu nejproduktivnějšího hráče Východočechů, který v šestatřiceti zápasech nastřílel 18 branek a na dalších 12 přihrál, na sever Čech informovaly oficiální stránky hradeckého i chomutovského klubu.

Článek

„Vím, že sezóna, jakou mám letos, se už nemusí opakovat. Proto jsem nabídku Chomutova začal řešit a nakonec jsem se rozhodl ji přijmout a vyzkoušet něco nového. Pocházím z Karlových Varů, kde i studuji, tak i v tomhle budu mít nyní menší starosti, školu budu mít blízko," řekl k přestupu pětadvacetiletý útočník na oficiálních internetových stránkách hradeckého klubu.

Domin přišel do Hradce Králové v sezóně 2002/03, do nejvyšší soutěže nakoukl v dresu Karlových Varů a připsal si celkem pět kanadských bodů za dvě branky a tři asistence.

"Petra jsme pustit nechtěli. V první chvíli jsme tuto variantu smetli ze stolu. Když nás ale pak opakovaně hráč kontaktoval, že má na přesunu zájem, bylo nám jasné, že nemá cenu nikoho držet proti jeho vůli," uvedl k posílení jednoho z konkurentů Hradce před blížícím se play-off předseda představenstva hradeckého týmu Ing. Martin Soukup.

"O Petra jsme měli velký zájem a jednání jsme vedli už zhruba od začátku prosince. Naše nabídka ho zaujala, navíc se dobře zná s trenérem Pešoutem, který ho vedl v mládežnických kategoriích. Věříme, že pro nás bude platným hráčem," komentoval transakci generální manažer KLH Chomutov Milan Vacke na oficiálních stránkách chomutovského klubu.

Reklama

Související témata: