Hlavní obsah

Hokejový klub v Ústí nad Labem opustil předseda představenstva

ÚSTÍ NAD LABEM

Extraligový hokejový klub v Ústí nad Labem má nového předsedu představenstva. Pavel Tošovský se totiž z osobních důvodů v minulém týdnu nečekaně vzdal své funkce. V úterý to potvrdil generální manažer Slovanu David Šaffer, podle kterého Tošovského do dubnové valné hromady klubu nahradí v čele společnosti dosavadní místopředseda představenstva Karel Bašta.

Článek

"Vzhledem ke vstupu našeho nového generálního partnera společnosti Oleofin se orgány naší hokejové společnosti do tří týdnů změní, o čemž bylo rozhodnuto podstatně dříve než předseda Tošovský rezignoval," uvedl Šaffer.

Tošovský opustil nejen svou pozici v čele hokejového klubu, ale skončil i na ústecké radnici a v Občasné demokratické straně. Podle Ústeckého deníku byl důvodem všech jeho kroků mimomanželský poměr.

"Dopustil jsem se vážných hříchů v oblasti intimního života. Svojí několikaletou manželskou nevěrou jsem téměř způsobil rozpad své rodiny. Poté, co byla moje nevěra odhalena, jsem se rozhodl odstoupit z veřejného a politického života a konečně jsem se odhodlal k nápravě a obnově," vysvětlil Tošovský své důvody na internetových stránkách křesťanské společnosti Nový Život.

Reklama