Hlavní obsah

Hokejisté Jihlavy chtějí v první lize do semifinále

JIHLAVA

Postoupit do semifinále první ligy a hrát v soutěži důstojnější roli než v uplynulé sezóně chtějí v nadcházejícím ročníku první ligy hokejisté Jihlavy. Loni skončila Dukla už ve čtvrtfinále play-off po prohře 2:3 na zápasy s Vrchlabím.

Článek

"Kádr máme poskládaný celkem dobře. Dosáhnout na semifinále je reálný cíl," uvedl na dnešní tiskové konferenci jednatel Dukly Bedřich Ščerban. Novými hráči jsou Jaroslav Mareš, Daniel Hodek, Rostislav Malena, David Dolníček, Jan Kašpar a Libor Bezděk. V přípravných zápasech se Jihlavě příliš nedařilo, ze třinácti duelů vyhrála pouze čtyři. Problémy měla zejména s obrannou hrou.

"Mým přání je získat ještě aspoň jednoho obránce, protože hokej začíná od kvalitní defenzivy. Bohužel kvalitní zadáci na trhu nejsou," řekl trenér Karel Dvořák.

Před středečním startem soutěže trápí zdravotní problémy útočníka Ladislava Rytnauera a nejistý je také start nové posily Mareše. Ten v minulých týdnech prodělal onemocnění boreliózou a má velké tréninkové manko. Trenér Dvořák s ním počítá pouze na přesilové hry.

Reklama

Související témata: