Hlavní obsah

Ústí nad Labem porazilo Beroun gólem v poslední vteřině

ÚSTÍ NAD LABEM

Hokejisté Ústí nad Labem si tříbodový zisk v páteční předehrávce devátého kola první ligy s Berounem zajistili až vteřinu před koncem řádné hrací doby. Na konečných 2:1 upravil domácí Šagát.

Článek

Šagát mohl skórovat už v 9. minutě, ale na berounského brankáře Štelmacha nevyzrál. O minutu později přivedl Ústí do vedení Kuchejda. Útočník hostující na severu Čech z Českých Budějovic se trefil v dresu Lvů poprvé.

Poté zlikvidoval ústecký brankář Salfický jedovatou střelu Kupce, na druhé straně se gólman hostů vyznamenal po dorážce Janků a střelách Kloboučka a Němečka. Salfický kapituloval v 34. minutě, kdy ho po rychlém brejku prostřelil berounský Kubica.

V třetí třetině měli domácí dlouho neplodnou převahu. Štelmach zneškodnil Němečkovu ránu, Klobouček mířil těsně vedle a zápas spěl do prodloužení. Vteřinu před koncem ale Kloz přihrál před branku Šagátovi a ten na poslední chvíli přece jen zajistil ústeckému celku tříbodové vítězství.

První liga - 9. kolo:
Ústí nad Labem - Beroun 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Branky: 10. Kuchejda, 60. Šagát - 34. Kubica. Rozhodčí: Zubzanda - Rozlílek, Sychrovský. Vyloučení: 3:4, navíc Šaffer (Beroun) 10 min. Bez využití. Diváci: 2480.

Reklama

Související témata: