Hlavní obsah

Další zvučnou posilou Chomutova je zadák Nikolov

CHOMUTOV

Vedení hokejistů prvoligového Chomutova získalo do svého kádru zkušeného obránce Angela Nikolova a znovu tak dalo najevo, jak vážně to myslí s plány na postup do extraligy. Brzy třiatřicetiletý Nikolov byl hráčem Pardubic, naposledy však hájil barvy Třince, kde byl na měsíčním hostování.

Článek

Mostecký rodák se dohodl s Chomutovem ihned poté, co mu hostování v Třinci skončilo. V barvách Ocelářů odehrál Nikolov 11 zápasů a zaznamenal jednu asistenci.

"Dnešní dopolední trénink již Angel Nikolov absolvoval společně s mužstvem. Zítra s týmem odjede na víkendové dvojutkání do Olomouce a Poruby. Podle informací od trenérů by měl nastoupit po boku Bombice ve třetí formaci," uvedl na chomutovském webu tiskový mluvčí klubu David Dinda.

Bývalý reprezentační obránce si vybudoval jméno především svým dlouholetým působením v Litvínově, po němž následovala zahraniční angažmá ve finském Jyväskylä, ruském Novokuzněcku a švédském týmu Mora. Po návratu do extraligy nikde dlouho nezakotvil a postupně hrál za Liberec, pražskou Spartu, Znojmo, opět v Litvínově a v Plzni.

Chomutov po vlažnějším vstupu do soutěže zaznamenal sérii osmi vítězství po sobě, kterou až v minulém kole utnul další z hlavních favoritů soutěže Ústí nad Labem.

Reklama

Související témata: