Hlavní obsah

Vejvoda skončil na střídačce Berouna, tým převzal Najman

BEROUN

Dvě porážky v letošním roce a série pěti duelů bez vítězství v normální hrací době stála trenéra Otakara Vejvodu místo na střídačce hokejistů prvoligového Berouna. Vedení aktuálně čtrnáctého celku soutěže se tak rozhodlo bezprostředně po pondělní domácí porážce Medvědů s Hradcem Králové. V úterý poté zprávu oznámilo na svém oficiálním internetovém serveru. Tým místo Vejvody převzal dosavadní sportovní manažer Karel Najman.

Článek

"Důvodem odvolání je především klesající výkonnost mužstva. Vedení klubu chce dát mužstvu nový impulz, který nepřinesly ani hráčské výměny, ani nové posily, které byly získány do mužstva," uvedl klub v oficiálním prohlášení.

Najman, jenž bude spolupracovat s dosavadním asistentem Jindřichem Setikovským, se má pokusit s týmem postoupit do play off. "V případě, že by tento cíl nevyšel, vedení klubu věří, že bude tým dobře připraven a motivován na boje ve skupině o udržení, stejně jako tomu bylo v sezoně minulé," píše se v prohlášení.

Najman vedl Beroun v minulosti již několikrát. V předešlé sezoně nahradil v listopadu Vladimíra Bednáře. Do play off se mu tehdy nepodařilo postoupit, ale klub se ve skupině o udržení bezpečně zachránil.

Reklama

Související témata: