Hlavní obsah

Play off první ligy začne osmifinálovými zápasy v pondělí

Po středečním konci dlouhodobé části první hokejové ligy startuje v pondělí play off osmifinálovými zápasy mezi týmy umístěnými na pátém až dvanáctém místě. Na tři vítězné zápasy se utkají Chrudim s Benátkami nad Jizerou, Hradec Králové s Kadaní, Jihlava s Havířovem a Olomouc s Havlíčkovým Brodem o vstupenky do čtvrtfinále.

Článek

Ve čtvrtfinále na úspěšné týmy z osmifinále čekají vítěz základní části z Ústí nad Labem, Kometa Brno, Chrudim a Vrchlabí.

Čtvrtfinále, které odstartuje ve středu 11. února, ale i semifinále a finále se už odehrají na čtyři vítězné zápasy. Nový vítěz první ligy, který vyzve nejhorší celek extraligy v baráži, bude znám nejdříve v úterý 17. března a nejpozději v pondělí 23. března.

Ve skupině o udržení, do níž se započítávají body z dlouhodobé části, se Třebíč, Beroun, Most a Poruba utkají čtyřkolově každý s každým a poslední dva sestoupí přímo do druhé ligy.

První zápasy osmifinále play off:
Pondělí 2. února: 17:30 Jihlava - Havířov, 18:00 Chrudim - Benátky nad Jizerou, Hradec Králové - Kadaň, Olomouc - Havlíčkův Brod.

Reklama