Hlavní obsah

Hokejisté Znojma po ztrátě extraligy zcela obměnili hráčský kádr

ZNOJMO

Po deseti extraligových sezónách se hokejisté Znojma představí se zcela obměněným kádrem v první lize. Poté, co nejvyšší soutěž přepustili po minulém ročníku z ekonomických důvodů Kometě Brno, došlo ke změnám i ve vedení klubu a také na trenérských místech. Kouče Radima Rulíka s Václavem Baďoučkem nahradili Jan Neliba s Karlem Vaňkem.

Článek

"Naším cílem je hrát v klidných vodách ve středu tabulky. Ze Znojma sice odešli kvalitní hokejisté, ale i noví hokejisté mají kvalitu i zkušenosti," řekl Neliba, kterého potěšil i zájem fanoušků. Klub prodal před zahájením sezóny 1200 permanentek.

"Příprava byla kvalitní, tréninkové podmínky ve Znojmě jsou na vysoké úrovni. Myslím, že jsme vybrali i správný tým, pětky už máme sestavené. Počítáme s tím, že budeme hrát se třemi útoky, hráči se dostanou více do tempa," dodal Neliba. V úvodu sezóny bude postrádat zraněné Sojčíka a Davida, jenž měl dlouhou tréninkovou přestávku.

Z extraligového kádru zůstala ve Znojmě pouze čtveřice Radek Haman, Jiří Beroun, Karel Plášek a Lubomír Štach. Jaroslav Kameš přijal nabídku dělat trenéra brankářů.

Reklama

Související témata: