Hlavní obsah

Kadaň odvolala trenéra Gudase, jeho nástupce hledá

KADAŇ

Trenér hokejistů prvoligové Kadaně Leo Gudas byl dnes odvolán pro neuspokojivé výsledky a nepřesvědčivý herní projev. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu s tím, že o novém kouči ještě není rozhodnuto.

Článek

"Vedeme určitá jednání," řekl serveru předseda představenstva Jaroslav Veverka. S Gudasem prý vedení jedná o možné spolupráci na jiné pozici v klubu. Kadaň je po středeční porážce v Olomoucí 0:5 a sobotní domácí prohře s posledním Táborem 2:3 dvanáctá, ale jen s dvoubodovým náskokem na úplný chvost tabulky. Předtím třikrát vyhrála, když zdolala po nájezdech Havířov, zvítězila v prodloužení ve Vrchlabí a získala tři body proti Berounu.

Gudas převzal Kadaň v květnu. Předtím působil čtyřiačtyřicetiletý bývalý reprezentant jako asistent hlavního kouče v extraligové Mladé Boleslavi. Do Kadaně měl původně namířeno Martin Pešout z Chomutova, který už měl kontrakt, ale nakonec dal přednost působení na postu asistenta v týmu slovenského vicemistra Skalice. Severočeský klub pak angažoval Gudase.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články