Hlavní obsah

Kvůli obavě z nákazy koronavirem odložila Třebíč zápas s Benátkami

Dnešní zápas 3. kola první hokejové ligy mezi Třebíčí a Benátkami nad Jizerou byl odložen. Vedení domácí Horácké Slavie k tomuto kroku sáhlo v současné situaci při šíření nemoci covid-19 z preventivních důvodů kvůli viróze několika hráčů.

Foto: skkadan.cz

Momentka z utkání Třebíč - Kadaň.

Článek

"Hned několik hráčů našeho týmu má příznaky virózy, situace se zhoršila zejména přes noc. Proto jsme se rozhodli domluvit se se soupeřem na odložení utkání," uvedl na klubovém webu obchodní a marketingový manažer Daniel Šlapák.

Třebíč má zase sebou v nové sezoně dva zápasy a získala jediný bod po porážkách 3:4 v prodloužení v Litoměřicích a 3:6 v Prostějově. Na domácí premiéru si musí počkat. Benátky na Jizerou po porážce na ledě Poruby 1:3 zvítězily doma nad Jihlavou 4:1, další duel je čeká před vlastním publikem ve středu proti Frýdku-Místku.

Z dnešního programu 3. kola první ligy už byly odloženy zápasy Havířov - Vrchlabí a Frýdek-Místek - Prostějov kvůli karanténě týmů Vrchlabí a Frýdku-Místku. Po izolaci se už vracejí do hry Přerov, který dnes přivítá Kolín, i Kadaň, jež se představí na ledě Poruby. Havířov s Prostějovem si v uvolněném dnešním termínu předehrají zápas 14. kola.

V karanténě byl před startem i Slovan Ústí nad Labem, který si ale jen odložil o dva dny duel úvodního kola na Slavii, kde nastoupil v pondělí.

Reklama

Související témata: