Hlavní obsah

Prvoligový Chomutov získal hokejisty Mudrocha a Hornu

CHOMUTOV

Vedení hokejistů prvoligového Chomutova pokračuje v posilování kádru na příští sezonu. Dres vítěze první ligy, který poté neuspěl v baráži o extraligu s Mladou Boleslaví, budou oblékat zkušený obránce Petr Mudroch a útočník Tomáš Horna. Oba hokejisté hájili v minulém extraligovém ročníku barvy Kladna. O příchodech informuje klubový web Severočechů.

Článek

Jedenatřicetiletý Mudroch hrál většinu kariéry v extralize za Pardubice, dále také za Karlovy Vary a Znojmo. V Pardubicích a Karlových Varech prožil radost z mistrovského titulu. S Kladnem v uplynulé sezoně naopak bojoval za záchranu v nejvyšší soutěži. Včetně skupiny o udržení odehrál 42 utkání a připsal si šest nahrávek. Na kontě má i osm reprezentačních startů.

O dva roky mladší Horna spojil kariéru v elitní české soutěži výhradně s Kladnem, jen v ročníku 2002/03 odehrál 11 utkání za Třinec. V minulé sezoně si útočník s reprezentačními zkušenostmi připsal i kvůli zranění zápěstí jen 25 utkání s bilancí 11 bodů za šest branek a pět asistencí.

Ambiciózní severočeský tým již v minulém týdnu posílili čtyři hráči z nejvyšší soutěže. Z Brna přišli brankář Alexandr Hylák s útočníkem Pavlem Selingrem, ze Sparty další forvard Zbyněk Hrdel a z Pardubic obránce David Havíř.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články