Hlavní obsah

Chrudim podala přihlášku do první ligy a jedná o podpoře s městem

CHRUDIM
Aktualizováno

Vedení hokejistů Chrudimi nakonec přece jen podalo přihlášku do první hokejové ligy, a tak stále existuje šance, že druhá nejvyšší soutěž se bude ve východočeském městě hrát i v příští sezoně. ČTK to potvrdil generální manažer a jednatel klubu Petr Tankos.

Článek

Chrudimští museli stejně jako ostatní prvoligové týmy podat přihlášku do 14. května, což oproti původnímu záměru nakonec učinili. "Přihlásili jsme se, ale zatím k tomu bohužel nemohu říci více než to, že vše je nyní ve fázi jednání s městem," řekl Tankos.

Klub věří, že by s vedením města mohl ohledně výpomoci nalézt společnou řeč. "Já stále věřím v dobrý konec. Nám každopádně tou přihláškou vznikl větší časový prostor na vyjednávání, ale chceme mít samozřejmě jasno co možná nejdříve," uvedl Tankos.

Vedení klubu původně zvažovalo, že přihlášku nepodá. Důvodem byly finanční důvody a v souvislosti s nimi nemožnost garance odehrání celé nadcházející sezony. V takovém případě byli Chrudimští připraveni prodat prvoligovou licenci někomu jinému.

Reklama

Související témata: