Hlavní obsah

Radikální řez má Chomutovu pomoci k postupu do extraligy

Výraznou obměnou hráčského kádru prochází na úvod letní přípravy hokejový celek Chomutova, který neuspěl v baráži o extraligu. Tým vstoupí do příštího ročníku první ligy s řadou posil, jimž museli uvolnit místa v mužstvu nyní odcházející hráči.

Foto: PRÁVO

Radim Rulík

Článek

„V loňské sezóně jsme měli nejvyšší cíle. Jelikož jsme je nesplnili, rozhodli jsme se k radikálnímu řezu. Baráž ukázala, že nebylo v našich silách postoupit se stávající sestavou. S vedením klubu jsme se proto shodli na změnách, které by měly vést k postupu,“ řekl trenér Radim Rulík.

Tréninkové dávky v Chomutově už polykají obránci Benda z Plzně, Mudroch z Kladna, brzy se připojí i Havíř z Pardubic. Kondici nabírají i útočníci Selingr z Komety Brno, Horna z Kladna, Slovák Radulay z Trenčína, Davídek z Olomouce, Seman, Sikora, Freiberg a K. Ton z Kadaně a příští týden dorazí i Hrdel ze Sparty. S týmem se připravuje také gólman Hylák z Komety Brno.

Klub naopak opustili po skončení hostování obránci Posmyk, Hájek, Tribuncovs, v týmu nebudou pokračovat ani další beci Trefný a Všetečka a útočníci Eiselt, Mikšovic, Trochta, J. Hašek, Domin, Míka.

Reklama