Hlavní obsah

Hokejisté Ústí porazili Havlíčkův Brod i podruhé

PRAHA

Hokejisté Ústí nad Labem dnes opět porazili Havlíčkův Brod 4:2, tedy stejným výsledkem jako v pondělním úvodním utkání semifinálové série první ligy. Na Vysočinu tak pojede vítěz základní části s vedením 2:0 na zápasy.

Článek

V dnešním duelu ale favorit ještě v 48. minutě prohrával 1:2. Hosté do té doby pozorně bránili a měli i dvakrát štěstí, kdy je zachránila tyč Slipčenkovy branky. O svém vítězství rozhodli Severočeši až v závěrečné desetiminutovce.

Nejprve se po pěkné kombinaci střelecky prosadil Martin Šagát. Vítěznou branku Ústí zařídil necelých pět minut před koncem řádné hrací doby Rok Pajič po akci kapitána Jana Kloboučka, který si v zápase připsal dvě gólové asistence. Vítězství Ústí zpečetil tři sekundy před koncem v přesilovce Jaroslav Roubík střelou do prázdné havlíčkobrodské branky.

Semifinále play off první hokejové ligy - 2. zápas:
Ústí nad Labem - Havlíčkův Brod 4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Branky: 22. Alinč, 49. Šagát, 57. Pajič, 60. Roubík - 16. Zohorna, 36. Knotek. Rozhodčí: Vampola, P. Přikryl - Dančišin, Matějček. Vyloučení: 3:4, navíc Holec (H. Brod) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 3750. Stav série 2:0.

Reklama

Související témata: