Hlavní obsah

VIDEO: Vyzývám ústeckou šlechtu, povstaňme, pravil před play-off král Klobouček

V dávných dobách, na dalekém severu...tam, kde nyní vítěz základní části první hokejové ligy vstupuje do čtvrtfinále play-off. V pondělí se hráči Ústí nad Labem pustí do bitvy s Třebíčí. Boj o semifinále. "Vyzývám všechny Slovany, vyzývám ústeckou šlechtu, povstaňme. Bitva, na kterou jsme celé věky čekali, právě začíná," promlouvá „král“ Jan Klobouček z trůnu. Ústečtí Lvi natočili video, které je má provázet následujícími týdny.

Ústecký král Klobouček na trůnu

Článek
Fotogalerie

Ústecká šlechta

Hokejisté ze severu Čech už v minulé sezóně před vyřazovacími boji přišli s motivačním videem. Tenkrát šlo o „hokejovou válku“. “Play-off je válka, boj o všechno. Počítají se jen výhry, jinak nepřežijete,“ řekl před rokem marketingový manažer ústeckého klubu Přemysl Zeman.

Play-off 2012 zasadili hokejisté do dob rytířských, celý děj se odehrál na hradě Střekov. V pondělí ale musí svoji chrabrost prokázat Lvi na ledě. Základní část vyhráli před chomutovskými Piráty o dvanáct bodů. Nyní svedou souboj o postup do semifinále s osmou Třebíčí.

„Připravovali jsme se celou sezónu, máme natrénováno. Tým je hodně zkušený, každý rok je to v Ústí nad Labem vesměs to samé. Do play-off se hodně hráčů ještě svou kvalitou zvedá, dolaďuje se více psychická stránka. Náš kádr je silný sám o sobě, není třeba žádných větších zásahů,“ řekl Klobouček pro klubový web.

První zápasy sehrají domácí ve Zlatopramen Areně. Zahajovací v pondělí, druhý v úterý. „Nebylo snadné si z možných postupujících vybrat, s Třebíčí to bude těžké. Žádný celek by pro nás nebyl jednoduchou záležitostí. Máme Třebíč, a tak se musíme poprat s ní,“ pravil král Klobouček.

Reklama