Hlavní obsah

Ústí n. Labem - Kadaň 2:0Stav série 3:1Ústí vyřadilo Kadaň. Čtvrtfinále play off první hokejové ligy začne ve středu

Praha

Posledním účastníkem čtvrtfinále play off první ligy se v pátek stali hokejisté Ústí nad Labem. Ve čtvrtém utkání předkola porazili Kadaň 2:0 a sérii vyhráli 3:1 na zápasy.

Článek

Čtvrtfinále startuje ve středu 18. února. Po pátečním skončení předkola se dozvěděly své soupeře i vítěz základní části Chomutov a druhé České Budějovice. Piráti změří síly v severočeském derby právě s Ústím nad Labem. České Budějovice narazí na Benátky nad Jizerou, které už ve čtvrtek slavily postup po výhře 3:0 na utkání nad Litoměřicemi. O dvojicích Třebíč - Havířov a Jihlava - Kladno bylo jasno už po skončení základní části.

Čtvrtfinále se hraje na čtyři vítězné duely. O semifinalistech může být rozhodnuto nejdříve v pondělí 23. února a nejpozději ve středu 4. března. Semifinálovými souboji, které rozhodnou o dvou účastnících baráže o extraligu, druhá nejvyšší soutěž vyvrcholí. Startují v úterý 10. března a skončí nejdříve v neděli 15. března a nejpozději týden nato.

Vítěze čeká souboj s dvěma nejhoršími celky extraligy o dvě místa v nejvyšší soutěži. Baráž startuje ve středu 25. března a týmy se utkají čtyřkolově každý s každým (12 kol).

Předkolo play off první hokejové ligy - 4. zápas:
Ústí nad Labem - Kadaň 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Branky: 16. a 22. Roubík. Rozhodčí: Jílek, Talpa - Belko, Kokrment. Vyloučení: 7:13. Využití: 2:0. Diváci: 2850. Konečný stav série: 3:1.
Program čtvrtfinále play off:
Středa 18. února - 1. zápasy:
17:30 Piráti Chomutov - HC Slovan Ústí nad Labem
ČEZ Motor České Budějovice - HC Benátky nad Jizerou
SK Horácká Slavia Třebíč - HC AZ Havířov 2010
HC Dukla Jihlava - Rytíři Kladno

Reklama

Související témata: