Hlavní obsah

Hokejová Slavia odvolala trenéra Hynka, tým povede asistent Razým

Praha

Trenér Pavel Hynek skončil na střídačce hokejistů prvoligové Slavie. Vedení Pražanů ho odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům. Čtvrté mužstvo tabulky povede Hynkův dosavadní asistent Milan Razým. Asistent bude podle klubového webu dosazen z vlastních zdrojů. Rozhodnutí by mělo padnout během nadcházející reprezentační přestávky.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Pavel Hynek skončil na střídačce hokejistů Slavie.

Článek

"Děkujeme Pavlovi za odvedenou práci, profesionálně i lidsky jsme k němu neměli žádné výhrady, bohužel výsledky se v poslední době zhoršovaly. Proto jsme se rozhodli k tomuto kroku, aby mužstvo dostalo nový impulz," vysvětlil Hynkovo odvolání sportovní manažer Luděk Bukač.

Pětačtyřicetiletý Hynek, který v minulosti vedl mezi elitou z pozice hlavního kouče Plzeň, Spartu, Karlovy Vary, Pardubice a Liberec, přišel společně s Razýmem k týmu po minulé sezoně, na jejímž konci sestoupila Slavia z extraligy. Za úkol měli dostat ji co nejdříve zpět o patro výše.

Pražané nový ročník skvěle rozehráli a vyhráli 11 z úvodních 13 zápasů. Následovala slabší série, kdy slávisté uspěli jen dvakrát z devíti vystoupení. Zdálo se, že pěti vítězstvími v dalších šesti duelech je krize zažehnána, ale v prosinci mužstvo prohrálo všechna tři utkání a na čtvrté příčce WSM ligy ztrácí na vedoucí Kladno 13 bodů.

Reklama

Související témata: