Hlavní obsah

Litoměřice - Havířov 0:2Havířov postoupil do čtvrtfinále a narazí na Jihlavu

Praha

Hokejisté Havířova vyhráli ve třetím utkání předkola play off první ligy v Litoměřicích 2:0, ovládli sérii 3:0 na zápasy a ve čtvrtfinále narazí na druhý tým základní části Duklu Jihlava. V druhém souboji zvítězilo Ústí nad Labem na ledě Kadaně 2:1 a stejným poměrem vede v sérii. O postupu může Slovan rozhodnout ve středu v Kadani.

Článek

Havířov, který skončil v dlouhodobé části sedmý, po dvou domácích výhrách dovršil postup v nejrychlejší možné době. V Litoměřicích rozhodl ve druhé třetině, kdy se trefili Krisl a Kotala. Brankář Laco udržel podruhé v sérii čisté konto.

Kadaň sice vedla od sedmé minuty po trefě Hejcmana, ale v druhém dějství vyrovnal Kloz a necelých pět minut před koncem otočil stav Bernard. Ústí se tak podruhé v sérii ujalo vedení. Vítěz souboje narazí ve čtvrtfinále na nejlepší celek základní části Kladno.

Předkolo play off první hokejové ligy - 3. zápasy:
Kadaň - Ústí nad Labem 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Branky: 6. Hejcman - 28. Kloz, 56. Bernard. Rozhodčí: Škrobák, Pražák - Šmika, Kreuzer. Vyloučení: 11:7, navíc Volke (Ústí) 10 min. Využití: 0:1. Diváci: 760. Stav série: 1:2.
Litoměřice - Havířov 0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Branky: 29. Krisl, 38. Kotala. Rozhodčí: Würtherle, Kika - Polák, Rampír. Vyloučení: 5:6, navíc Mazanec (Havířov) 10 min. Bez využití. Diváci: 1060. Konečný stav série: 0:3.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články