Hlavní obsah

Jágr nám věřil a my jsme neuspěli. Mrzí nás to, lituje kapitán týmu Skuhravý selhání Rytířů

Ústí nad Labem

Kapitán kladenských hokejistů Václav Skuhravý byl po prohraném šestém zápase čtvrtfinále první ligy v Ústí nad Labem evidentně zklamaný, jelikož Rytíři vypadli z play off a přišli tak o šanci zabojovat v baráži o případný návrat do extraligy. Vůbec se nedostali ani do čtveřice semifinalistů. „Takový konec nás mrzí,“ uznal zkušený útočník.

Foto: http://www.rytirikladno.cz

Kapitán kladenských hokejistů Václav Skuhravý.

Článek

Kladno je ostře sledované i díky většinovému majiteli klubu Jaromíru Jágrovi. Najednou se dozví, že jste ze hry venku...

Samozřejmě nás to mrzí nejen kvůli Jardovi, ale celému kladenskému hokeji a fanouškům. Jarda Jágr byl s trenéry určitě v kontaktu. Do kabiny se to dostalo vždycky v nějakém přeneseném smyslu. Jarda stál za námi, věřil nám, my jsme neuspěli. Nevím, co k tomu víc říci.

Vnímali jste, že kolem klubu existují určité tahanice ohledně údajných nesrovnalostí v jeho hospodaření?

Šlo to úplně mimo nás. Měli jsme extraligový komfort. Bylo o nás postaráno a všechno klapalo, jak má. Co se dělo mimo, jsme nevnímali a ani se na to nevymlouváme. A pokud se na to někdo vymlouvá, tak je to srab.

Byli jste jako favorit série s Ústím pod tlakem?

To si nemyslím. A vůbec se ptám, pod jakým tlakem bychom měli být? Hráli jsme čtvrtfinále první ligy. To není mistrovství světa. Jestli se někdo rozklepe na začátku prvoligového play off, tak ten hokej nemusí hrát.

Fakt, že jste vyhráli základní část, vám v ničem nepomohl.

To nikoho nezajímá, jak to dopadlo po dvaapadesáti kolech. Měli jsme nějaký cíl, k němuž jsme se ani nepřiblížili. Sehráli jsme to špatně. Hlavně my zkušení a ti, co vedli kanadské bodování, to měli vzít na sebe. V přesilovkách jsme se neprosadili a inkasovali jsme v oslabení. Ústí hrálo kompaktně a dobře do obrany.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články