Hlavní obsah

Návrat domů. Ochutnal NHL, v téměř 44 letech byl povolán, aby pomohl Slavii v krizi

Na konci měsíce mu bude čtyřiačtyřicet let. Ještě před pár dny hrál druhou ligu za Kobru, před lety přitom poznal i slavnou NHL v dresu Bostonu. Teď opět Pavel Kolařík válčí za Slavii. Vedení hokejového klubu vyslalo 7. října do světa zprávu, že přijde finanční dieta, začal výprodej hráčů, jeden zápas ochutnali i junioři. Slávisté odehráli od té doby tři utkání, všechna prohráli s celkovým skóre 0:19!

Pavel KolaříkVideo: Sport.cz

 
Článek

„Byli jsme domluveni před sezónou, že když se bude něco dít, kluci se zraní, tak sem můžu přijít. Návrat byl rozporuplný, pořádně jsem nevěděl, o co jde, ale když nastala tahle situace, trochu jsem to čekal, ale těšil jsem se sem jako vždycky," říká Kolařík v rozhovoru pro Sport.cz.

Ve Slavii zažil mistrovské tituly, medailové výsledky, nyní byl povolán, aby pomohl v krizi. Kolařík a Slavia, to je spojení, které funguje už téměř 15 let. Teď se vrátil do šatny, kde proběhla hráčská výměna, která ještě není u konce. Tři zápasy a tři výsledky - 0:13, 0:3 a 0:3.

„Juniorku bych vynechal, ten zápase jsem neviděl, to nebudu hodnotit, ale další dva zápasy jsme nehráli špatně, ale musíme přivézt útočníky, pak se to zvedne a začneme vyhrávat. Doufám, že uděláme play off," je optimistou Kolařík, který více prozradí ve videu.

Reklama

Související témata: