Hlavní obsah

Albi proti Gumě. Jágr s Haškem se rozloučí s Reichlem a Šlégrem

Jeden šikovný, druhý důrazný. Oba nezaměnitelní. Ale vše má svůj epilog. I oslnivé hokejové kariéry. Rozlučku s bohatou a úspěšnou cestou mají v kalendáři zaškrtnutou Robert Reichel a Jiří Šlégr. Oba 30. července v Litvínově postaví dva týmy proti sobě. A půjde o hvězdná mužstva - „Albi Team“ vs. „Guma Team“.

Foto: Stanislav Zbyněk, ČTK

Obránce Jiří Šlégr (vpravo) a Robert Reichel dají sbohem hráčské kariéře.

Článek

Exhibice má plánované úvodní buly v 17.30 hodin na Zimním stadiónu Ivana Hlinky. Vale profesionálnímu hokeji dá Robert Reichel - olympiský vítěz z Nagana a trojnásobný mistr světa. Na druhou stranu hřiště se postaví Jiří Šlégr - olympijský vítěz z Nagana, mistr světa a hráč, který vyhrál i slavný Stanley Cup.

„Máme připravený program a poděkování, ale nechci zacházet do detailů. Má to přece být pro všechny překvapení,“ řekl Roman Vácval vedoucí klubového marketingu. Po odehrání utkání, budou dvě bohaté kariéry definitivně zapsány do kroniky českého hokeje. Více už nepředvedou, body nepřidají.

Fanoušci se mohou předběžně těšit na 13 olympijských vítězů a 23 mistrů světa. Účast přislíbili Dominik Hašek, Jaromír Jágr, Martin Straka, Zdeno Chára, Žigmund Pálffy, Jiří Lála, Jíří Bubla, Vladimír Růžička, Petr Nedvěd, Martin Ručinský, kladenská dvojčata Patera s Procházkou, bratři Kaberleové a řada dalších hráčů a trenérů. „Ano, tito přislíbili, že přijedou. Jen včera se nám omluvil pan Makarov. To nám je líto,“ dodal Vácval.

V pondělí 19. července začne prodej lístků v hodnotě 250 a 150 korun. Za každou zakoupenou vstupenku obrží majtel památeční tričko.

Reklama